tragiska jävlar !!

Era sjuka jävlar , hur fan orkar ni ? Snart så man blir galen , på hur fan folk orkar hålla på . . föfan sköt erat eget och skit i mig !! Ska det vara så jävla svårt det eller . Blir så jävla TRÖTT . Tragiska idioter finns det gott av ! Hahha och du som undrar hur jag står ut med mig själv ? Hur fan står du ut med dig själv gosse ? . . VA !! Och du som inte får nog av att öppna din käft , även en av dom jag trodde på . Du din fega jävla dåre . Du är inget värd , inte för någon . Och dom som bara pratar massa skit , kan ju ta och komma och säga det till mig :) . ! Ush , det finns ett par stycken jag ÖNSKAR bara kunde försvinna , och jag lovar på ALLT jag önskar er så jävla mkt skit . Önskar er det värsta !! Hoppas ni får smaka på eran egen skit en vacker dag . . Jävla idioter !!

musik e väl för jävla skönt i bland ?;)

333333333


Aidon , kanske den bästa ♥ alla låtarna får mig att glömma allt runt om mig för stunden , det kanske sjukt underbart i bland . Koppla bort precis ALLT ?allt allt . .

seg dag . .

yeyyey
i dag har jag varit med Linnea, kanske den sötaste flicka ♥ , vi har planerat helgen fett bra känns det som ! Alltså party party . . Hoppas bara det blir nice , pallar inte massa tjaffs så det hoppas jag att jag slipper . Eller det ska jag se till att göra , det sista jag skulle palla  . Vi har slappat hela dagen iaf känns inte som jag rört mig ur soffan möjligt vis när jag rökt . Skulle nog vara det enda , hahah sjukt skönt :) . Nej nu ska jag ta en cigg sen slagga . Godnatt !

RSS 2.0